Vuohenjuustolasagnette, kouluruokakilpailu

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 28,0 kg

2,439 KG Kungsörnen Lasagnette kuviopasta
1,742 KG Porkkanasuikale, pakaste
2,439 KG Palsternakka, suikale
1,742 KG Paprikakuutio, pakaste
0,348 KG Aurinkokuivattu tomaatti, säilötty
0,523 KG Arla Pizzatopping-juustoraaste 21%
Kastike:
7,803 L Vesi
7,803 L Arla Keittiö Laktoositon kasvisrasvasekoite 15%
2,178 KG Vuohenjuusto
0,860 KG IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,122 KG Bong Kanaliemi -ainekset, 0,3 %
0,013 KG Mustapippuri, rouhittu
Suola
0,070 KG Basilika, tuore
0,008 KG Timjami
0,044 KG Valkosipuli, rouhittu, pakaste
0,003 KG Chilipippuri

Laita voideltuihin GN-vuokiin pasta ja kasvissuikaleet. Sekoita.
Valmista vuohenjuustokastike padassa ja mausta se hyvin.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Kaada kastike (4,5 l) pasta-kasvissekoituksen päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle.
Paista kiertoilmauunissa 150 °C:ssa noin 40 min.

Ohjeesta tulee 4 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.