Tomaattinenlihakeitto ja salaattileipä Nanu

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta

3,700 KG Atria Kypsä Nautalastu E (24x24x5mm) n. 2 kg 6760
0,040 KG Kanelitanko

Laita kanelit maustepussiin.
Lisää kanelitangot ja Atria Kypsä Nautalastu E liemineen pataan ja kuumenna varovasti sekoittaen.

11,000 L Vesi
1,500 KG Porkkanasuikale, keltainen, pakaste
0,500 KG Sipulikuutio, pakaste
0,050 KG Suola
0,200 L Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi
0,100 KG Bong Lihaliemi -ainekset, 0,5 %
0,020 KG Paprika, jauhettu
0,050 KG Valkosipulimurska, säilyke
0,025 KG Sokeri

Lisää pataan vesi, kasvikset ja mausteet. Keitä lähes kypsäksi.

10,000 KG Mestari 3kg kuutioperuna 20mm 6086
1,000 KG Ketchup
0,350 KG Tomaattipyre
0,006 KG Oregano

Lisää keittoon Mestari 3kg kuutioperuna 20mm, tomaaattkastikkeet ja oregano. Keitä kypsäksi, tarkista maku ja rakenne.
Kuumenna lähes kiehuvaksi.

Kastike:
1,500 KG Arla Smetana 42% laktoositon 1,8kg 56849

Smetan tarjoillaan keiton kanssa.

Kastike 2
0,070 KG Persilja
0,004 KG Suola
0,250 L Rypsiöljy

Valmista yrttiöljy tuoreesta persiljasta sauvasekoitinta käyttäen.

2,000 KG Vaasan Iso Kaura-pellavaruutu 45x85g 12507
0,350 KG Rucola-salaatti
0,600 KG Punakaali, suikale
0,600 KG Tomaatti
0,006 KG Oregano
0,100 L Rypsiöljy
1,000 KG Tomaattimurska

Lado leivät vuokaan, kuutioi tomaatti, sekoita salaattiraaka-aineet huolellisesti. Lisää salaattiin öljy ja tomaattimurska. Levitä salaatti leiville.

0,600 KG Red Label Juustoraaste 28% 2kg 145000

Ripottele juustoraastetta leipien päälle ja paista uunissa 180 asteessa n. 2-3 min. Tarjoile keiton kanssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.