Silakkaburgeri Korsholm

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 240 g
Määrä: 24,0 kg

5,000 KPL SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429

Vuoraa vuoat SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla

6,500 KG Silakkapihvi, paistettu

Lado jäiset silakkapihvit vuokaan.
Paista silakkapihvi kuumailmatoiminnolla (160°C) uunissa n. 5-10 minuuttia

8,000 KG SBS Hampurilaissämpylä Täysjyvä 30x80g 980951

Sekoita

0,250 KG IsoMitta Sitruuna-Tillikylmäkastike -ainekset
0,800 KG Chef René Kevytmajoneesi 30%
3,200 KG Arla Turkkilainen jogurtti 10% 5kg 58986

Sekoita IsoMitta Sitruuna-Tillikylmäkastike -ainekset, Chef René Kevytmajoneesi 30%% ja Arla Turkkilainen jogurtti 10%% keskenään tasaiseksi kastikkeeksi.

3,500 KG Tomaatti

Pese tomaatit ja leikkaa viipaleiksi.

1,000 KG Jääsalaatti

Pese salaatti.

1,000 KG Punasipuli

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Marinadi:
0,050 L Valkoviinietikka
0,100 KG Sokeri
0,150 L Vesi

Valmista marinadiliemi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Kaada punasipulirenkaiden päälle, sekoita ja anna vetäytyä. Tämän voit tehdä jo edellisenä päivänä ja antaa punasipulin levätä yön yli kylmässä.

0,100 KG Tilli, tuore

Koristele tillisilpulla tai tillinoksalla.

Tarjoile uuniperunavihannesten kanssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.