Nyhtökauratacot Ruusutorppa

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 290 g
Määrä: 29,0 kg

1,800 KG Taco maissikuori

Aseta tacot limittäin GN-vuokaan

0,100 KG Tacomauste
3,850 L Vesi
2,150 KG Ohrasuurimo kokon. esikyps.
0,150 L Rypsiöljy

Valmista tacomaustettu ohra
Mittaa vuokiin ohrasuurimot ja tacomauste. 1/1-65 GN-vuoka 1,500 kg ohra 0,070 kg tacomauste.
Lisää vesi ja öljy ohrasuurimoiden päälle. 1/1-65 GN-vuoka 2,300 kg vesi 0,070 kg öljy
Kypsennä höyryssä 100 asteessa ilman kantta noin 20 minuuttia.

2,700 L Vesi
0,330 KG IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ai
0,050 KG Suola
0,100 L Touch of Taste Kasvisfondi
0,250 KG Kuivattu sipuli
2,500 KG Royal paprika murska paahdettu
2,000 KG Tomaattimurska
0,023 KG Fariinisokeri
0,007 KG Juustokumina
0,007 KG Mustapippuri, rouhittu
0,021 KG Chilipippuri
2,700 KG Tomaattisose
0,120 KG Valkosipulimurska, säilyke
3,800 KG Nyhtökaura nude

Nyhtökauratäyte
Sekoita täytettä varten kylmä vesi ja IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -aines. Anna turvota n.5 inuuttia ja lisää sekaan loput ainekset ja sekoita.

Kuumenna yhdistelmäpaistolla 150 asteessa noin 30minuuttia.
Ohjeen mukaisesti valmistetun ruoan suolapitoisuus on 0,90 g / 100 g.

2,000 KG Arla Keittiö Laktoositon kermaviili

Varaa kermaviiliä 20 g / taco

1,500 KG Verkkomeloni
2,000 KG Tomaatti
2,000 KG Amerikansalaatti suikale

Kuutioi tomaatti ja meloni. Tarjoile komponentteina tacojen kanssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.