Kasvis-hernerouhebolognese ja pasta Höykänummi

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 320 g
Määrä: 32,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana

7,300 L Vesi
1,150 KG Hernerouhe
0,160 KG Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %

Sekoita kasvisliemi veteen ja kaada se hernerouheen päälle. Anna turvota noin 20 minuuttia.

0,470 L Rypsiöljy
3,150 KG Porkkanasuikale, keltainen, pakaste
3,150 KG Paprika, punainen, kuutio
2,100 KG Maissi, pakaste
1,600 KG Sipulikuutio, pakaste
0,105 KG Valkosipulijauhe
0,700 KG Mrs Cheng s Soijakastike Mushroom
0,010 KG Mustapippuri, rouhittu
0,100 KG Sokeri
0,110 L Sitruunamehu, makeuttamaton

Kuullota kasvikset äljyssä ja lisää joukkoon hernerouhe ja muut ainekset. Hauduta seosta
noin 10 minuuttia.

0,600 KG Tomaattipyre
1,600 KG Tomaattimurska

Lisää tomaattipyre ja tomaaattimurska ja hauduta vielä 10 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa.

Lisäke:
6,000 KG Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta
7,000 L Vesi
0,150 L Rypsiöljy
0,150 L Touch of Taste Kasvisfondi

Keitto-ohje yhdistelmäuunissa 1/1 65mm:
1,3kg pastaa, 2,31 vettä, 0,5dl Touch of Taste Kasvisfondi ja 0,5dl öljyä.

Saanto: 3,8 kg
Keittoaika: 10min
1. Mittaa raaka pasta ja öljy 1/1 65mm GN-vuokaan. Öljyn käyttäminen estää pastan kiinni tarttumisen.
2. Lisää vesi ja fondi vuokaan ja höyrykeitä ilman kantta ohjeen mukainen aika
3. Ota vuoka uunista, sekoita ja valuta.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.