Juustoinen lohipasta

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg

3,061 KG Kungsörnen Simpukkapasta
3,626 KG Lohi, suikale
8,236 L Vesi

Punnitse 1/1 65 GN- astiaan.
0,760 kg pastaa
0,900 kg lohisuikaleita

4,452 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
2,618 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
0,113 KG Bong Kalaliemi -ainekset, 0,3 %
0,048 KG Sipulijauhe
0,020 KG Suola
0,024 KG Tilli, hienonnettu, pakaste
0,012 KG Mustapippuri, rouhittu
0,040 KG Sitruunapippuri

Valmista liemi. Tarkista maku.
Lisää 4 litraa lientä/ gn-astia.

Paista 150°C yhdistelmäpaistolla n. 40-60 min. Anna vetäytyä.

Tarkista maku, rakenne, ulkonäkö ja suolapitoisuus.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.