Aurinkoinen sosekeitto Lehtikangas

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

9,500 L Vesi
5,200 KG Porkkanaviipale, pakaste
4,200 KG Kesäkurpitsa
1,000 KG Sipulikuutio, pakaste
3,000 KG Bataatti, oranssi
0,100 KG Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %
0,125 KG Suola

Mittaa pataan kuutioitu bataatti, porkkana, sipuli ja kesäkurpitsa. Lisää vesi, suola ja Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %%.
Keitä juurekset kypsäksi.

0,025 KG Mustapippuri, rouhittu
3,200 KG Arla Ruoka 15% 701050
2,000 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste

Soseuta keitto. Lisää Arla Ruoka 15%%, IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste ja mustapippuri.
Kiehauta ja tarkista maku ja paksuus.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.